vloertegels

Vloertegels voor een unieke vloer

Voor vloertegels van hoogwaardige kwaliteit ben je bij landelijketegels.nl aan het juiste adres. Wij bieden een groot en uniek assortiment aan van ruim 600 vloertegels, ieder met een eigen karakter. Onze vloertegels zijn daarnaast slijt- en krasvast waardoor je er nog lang van kan genieten. Als bekwame tegenwinkel met jaren aan ervaring en kennis kunnen wij jou voorzien van vloertegels in verschillende stijlen, kleuren en vormen die in elke stijl passen. Wij zijn dé site voor leuke tegeltjes.12

Tegels kopen in veel varianten

Wij bieden vier verschillende soorten tegels aan in ons assortiment: betonlook tegels, keramische tegels, natuursteen tegels en tegels met patronen. Deze tegels zijn zowel geschikt in een keuken, woonkamer als in een badkamer. Binnen deze tegels secties heb je verschillende kleuren, van hele lichte kleuren tot donkere kleuren bij betonlook tegels. Bij de natuursteen tegels kan het lijken op lijnsteen van licht tot bont, blauw of geel, maar het kan ook een imitatie zijn van Belgisch hardsteen. De keramische tegels kunnen een houten uitstraling hebben. Alle varianten zijn in veel verschillende kleuren verkrijgbaar. Ook bieden wij uitgebreide formaten van 10×10 tot 21×60, dit ligt wel specifiek aan de tegelserie.

Alle vloertegels kunnen met vloerverwarming worden gebruikt en de tegels zijn ook het beste om hiermee te combineren, want tegels begeleiden de warmte. Daarnaast hebben de vloertegels ook bepaalde eigenschappen wat de ogen van elke huisbezitter doet oplichten. De vloertegels zijn namelijk slijt- en krasvast en onderhoudsvrij.

Contact

Moeite om een keuze te maken? Bij ons kan je 5 vloertegels kosteloos aanvragen en bij jou thuis laten bezorgen, zodat je alle tijd hebt om tegels te vergelijken. Ook kan je een kijkje komen nemen in onze showroom in Ommen. Heb jij vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via 085-8087646 of laat een bericht achter via het contactformulier.