Visgraat

Visgraat tegels voor een moderne uitstraling

Visgraat tegels creëer je door tegels op een bepaalde manier te plaatsen. Een visgraatmotief zorgt voor een eigentijdse uitstraling in je huis. Bij landelijketegels.nl heb je een ruime keus aan tegels die je kan combineren om jouw persoonlijke visgraatmotief te realiseren. Wil jij iets opvallends toevoegen aan jouw badkamer of keuken, dan zijn visgraat tegels een uitstekende optie. Als tegelspecialist met jaren aan ervaring en kennis kunnen wij jou een prachtig eindresultaat garanderen.

het betegelen

Deze manier van tegelen biedt veel mogelijkheden om het te personaliseren naar jouw eigen smaak. Omdat visgraat tegels geen specifieke tegels zijn, kan je alle mogelijke tegels in ons assortiment kiezen en combineren. De manier van tegels leggen is bepalend om een visgraatmotief te creëren. Je plaatst de tegels haaks op elkaar onder 45 graden. Er zijn ook wat variaties hierop, denk bijvoorbeeld aan een dubbele visgraat of een elleboog variant. Bij een dubbele verwerk je twee tegels tegelijk onder 45 graden. Bij een elleboog variant plaats je de tegels wel haaks op elkaar maar dan onder 90 graden. Zo kan je naast de tegels, ook de variatie zelf bepalen.

Visgraat wandtegels of tegelvloer

Visgraat tegels in de badkamer, als wandtegels of als een tegelvloer; alles is mogelijk. Met een visgraat tegelvloer kan je kiezen om houtlook tegels in visgraat te leggen. Dit zorgt voor een warme uitstraling, maar toch een speelse en eigentijdse touch die jouw huis of -badkamer uniek maakt. Wij bieden een ruime keuze aan tegels voor elk interieur. Zo bieden wij wandtegels met een holografische afwerking die verschillende kleuren aannemen bij verandering van licht, maar ook tegels met een glanzende afwerking. Bij landelijketegels.nl ben je gegarandeerd van een uniek assortiment aan tegels voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding.

Contact

Kan je geen keuze maken? Kom dan een kijkje nemen in onze showroom. Voor vragen of deskundig advies, kan je ook contact met ons opnemen. Neem contact op via 085-8087646 of laat een bericht achter via het contactformulier.