SAMPLE AANVRAGEN

We begrijpen heel goed dat je, voordat je tegels aanschaft, een sample zou willen ontvangen om de tegel daadwerkelijk in het echt te bekijken.

Sample Aanvragen

In onze showroom hebben we 99% van ons online aanbod staan en kunt u natuurlijk bekijken. Niet iedereen heeft de mogelijkheid om naar het mooie Ommen te komen en daarom hebben we een sample service.

Of het nu om goud gaat of om groen, paars of blauw. Een beslissing maken vanaf een plaatje is best een risico en aangezien speciaal bestelde artikelen niet retour kunnen is het best een risico om iets ongezien te kopen. Vooraf even het tegeltje in je eigen omgeving met je eigen licht bekijken is niet alleen handig maar ook bijna een must.

Licht doet zoveel met een tegel. Er is warm licht of een heel kille kleur. Wanneer het groene tegeltje dat je voor ogen hebt dan opeens veel donkerder uitvalt als je bedacht had of totaal niet matcht met andere kleuren in je interieur, dat wil je voorkomen

Dit houdt in dat je tegen vergoeding van de verzendkosten een sample aan kan vragen welke we dan met de pakketdienst naar je toe sturen. Let goed op, niet van alles is er een sample aanwezig. Indien niet aanwezig staat dit er bij vermeld.