Landelijketegels.nl

Landelijketegels.nl is dé tegelwinkel voor leuke tegeltjes

 

Even voorstellen, landelijketegels.nl is een website van Tegelhuys Ommen die is voortgevloeid uit ons werk in de showroom en onze passie voor mooie tegels. Sinds 2013 zijn wij dé tegelwinkel voor leuke tegels. Met ons brede en unieke assortiment van ruim 600 tegels ben jij verzekerd van een prachtige en unieke betegeling in jouw badkamer. Wij leveren uitsluitend hoge kwaliteit vloertegels voor een eerlijke prijs-kwaliteitverhouding. Huisbezitters, bedrijven, architecten én adviseurs door het hele land zijn van harte welkom om een kijkje te nemen in ons assortiment. Klantvriendelijkheid staat bij ons hoog in het vaandel en daarom zullen wij jou altijd voorzien van persoonlijke service en deskundig advies.

De tegelboer voor mooie en unieke tegels

Bij ons vind je een ruim aanbod aan verschillende soorten tegels die je niet gauw bij een andere tegelwinkel zal vinden. Zelfs als je niets in ons assortiment vindt dat past bij jouw smaak en stijl, dan kunnen wij het voor jou laten fabriceren. Iedereen is welkom om in onze showroom in Ommen ons aanbod te bekijken, vrijwel alle tegels van onze site hebben we ook aanwezig in onze showroom.

De producten worden over het algemeen binnen 1 week geleverd. Sommige producten moeten in het buitenland besteld worden en die tegels worden dan binnen 2,5 week geleverd. Wij hebben niet altijd alle getoonde tegels op voorraad. Het kan dus zijn dat we tegels op maat in Italië of Spanje moeten bestellen en je dan te maken hebt met een levertijd van 2 á 2,5 week. Heb je haast? Infomeer dan voor de zekerheid.

Contact

Bij landelijketegels.nl kan je rekenen op een uniek assortiment, eerlijke prijzen en altijd klantvriendelijk personeel dat klaarstaat om jouw persoonlijke service op maat te bieden. Wij hechten waarde aan kwaliteit en transparantie zonder prietpraat. Heb jij vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via 085-8087646 of laat een bericht achter via het contactformulier.