keukentegels

Keukentegels van hoge kwaliteit

Tegels zijn een belangrijke feature in elke keuken. Het bepaalt de sfeer en uitstraling. Daarom is het van belang om een tegelboer in te schakelen die kennis van zaken heeft en weet waar jij belang in stelt bij het vinden van keukentegels. Bij landelijketegels.nl heb je een ruime keuze uit een uniek assortiment aan keukentegels in verschillende kleuren, vormen en groottes. Ook kan je al jouw wensen en voorkeuren aan ons doorgeven. Wij zijn een flexibele tegelwinkel met oog voor de klant. Zo zijn wij in staat om slechts de keukenwand te betegelen, maar ook de hele wand als dat gewenst is.

Keukentegeltjes in vele vormen en kleuren

Merken zijn niet belangrijk, het gaat om de kleur en vorm. De combinatie met de materialen en de ruimte zijn bepalend. Er moet in een keuken worden gezorgd voor contrast en de keukentegels moeten daarnaast ook rust uitstralen. De reden hiervoor is dat er aardig wat staat in de keuken waardoor de keuken anders te druk zou worden. Wij bieden een ruim aanbod aan kleuren en vormen. Zo kan je kiezen uit een bijzondere vorm, handvorm, hexagoon, rechthoek of vierkante tegels. Als je de vorm hebt gekozen voor je keukenwand tegels, heb je daarna nog de keuze uit een breed scala aan kleuren. Van antraciet tot bordeaux.

Als flexibele tegenwinkel met jaren aan kennis en ervaring, zijn wij in staat om elk mogelijk deel van jouw keuken te betegelen met de door jouw gekozen keuken tegels. Wij kunnen muurtegels in jouw keuken plaatsen, maar ook tegels aan de keukenwand of zelfs tegels tegen de keuken achterwand. Je wordt bij ons van A tot Z ontzorgd, dit resulteert in een droomkeuken die aan al jouw wensen en voorkeuren voldoet.

Contact

Wij hechten waarde aan kwaliteit en transparantie zonder prietpraat. Heb jij vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via 085-8087646 of laat een bericht achter via het contactformulier.