hexagon tegels

Een ruim aanbod aan hexagon tegels van topkwaliteit

Met hexagon tegels uit onze winkel creëer je een unieke en eigenwijze uitstraling die je niet gauw in een ander huis zal tegenkomen. Wij bieden een ruim assortiment aan zeshoekige tegels van topkwaliteit die elke ruimte een speels effect geven. Bij ons kan je terecht voor hexagon tegels in een breed scala aan kleuren, geschikt voor elk interieur. Te allen tijde bieden wij eerlijke prijzen, een uniek assortiment en persoonlijke service op maat. Klantvriendelijk staat bij ons hoog in het vaandel. Kan je geen keuze maken? Wij staan altijd klaar om jou persoonlijk en deskundig advies te bieden.

Speels effect door de hele ruimte

Het voordeel van deze zeshoekige tegels is dat je bijvoorbeeld een deel van de muur tegels kan leggen en het dan op een speelse manier kan laten overlopen over de rest van de muur. De eigenschappen van de 6-hoekige tegels verschillen per type. In principe kunnen alle hexagon vloertegels op de muur worden gebruikt, maar het ligt aan de hardheid van de tegels of het ook op andere oppervlaktes mogelijk is. Wij kunnen jou hierover adviseren.

Kleuren en varianten voor elke stijl

Bij ons zijn deze zeshoek tegels in verschillende varianten en kleuren beschikbaar. Zo hebben wij klassieke witte en zwarte hexagon tegels, maar ook hexagon tegels met een marmerlook. In ons brede aanbod van 600 tegels vind je een verscheidenheid aan tegels in verschillende stijlen. Zo bieden wij ook tegels met patronen als je een speels effect wilt toevoegen, of tegels met een effen uitvoering voor een rustigere uitstraling. Welke hexagon tegel jouw voorkeur ook heeft, je creëert gegarandeerd een unieke uitstraling in jouw ruimte.

Contact

Heb je moeite met kiezen? Kom dan langs in onze showroom in Ommen. Ook kan je ons inschakelen voor professioneel en deskundig advies. Heb jij vragen of opmerkingen? Neem dan contact op via 085-8087646 of laat een bericht achter via het contactformulier.