granito of terrazzo

De mooiste granito tegels bij landelijketegels.nl

Granito tegels zijn de perfecte keuze om een authentieke sfeer van huizen uit de jaren 30 te recreëren. Het zorgt voor een vintage look in ieder huis en stralen de charme uit van vroeger, maar dan in jouw nieuwe of gerenoveerde huis. Wij bieden hoogwaardige granito tegels aan van topkwaliteit voor elke huisbezitter die een klassieke look wil creëren in zijn of haar woning.

Granito tegels

Granito tegels, ook wel terrazzo tegels genoemd, zijn tegels die je vaak zal tegenkomen in klassieke panden of oude herenhuizen. Granito is het type vloer dat populair is onder binnenhuisarchitecten om huizen in te richten met een knipoog naar vroeger. Met granito vloertegels heb je een echte en immitatie variant. Een echte vloeren moet je behandelen als natuursteen om de vloer in optimale conditie te behouden. Echte terrazzo tegels zijn gefabriceerd door marmeren korrels die in klei zijn gedrukt. Daardoor is elke tegel uniek. Met granito tegels creëer je dus een mediterrane, maar ook unieke uitstraling die je niet gauw in een ander huis zal terugvinden.

Deskundig advies op maat

Deze tegels zijn geschikt voor elke ruimte. Wil jij advies over tegels in de badkamer? Neem dan contact op. Bij ons staat klantvriendelijkheid voorop. Daarom staan wij altijd klaar om jou deskundig advies te bieden zodat je een goed geïnformeerde beslissing kan maken over jouw tegels. Ook ben je altijd welkom om zonder afspraak een kijkje te komen nemen in onze showroom waar wij graag aan jou ons aanbod laten zien en waar we ook met jou meedenken.

Contact

Heb jij vragen over ons assortiment? Neem dan contact op. Bij ons hoef je geen verkoopraatjes te verwachten, wij zorgen te allen tijde voor heldere communicatie en hanteren daarom korte lijnen. Neem contact op via 085-8087646 of laat een bericht achter via het contactformulier.