Aangenaam!

Aangenaam

Even voorstellen, LandelijkeTegels.nl is een website van Tegelhuys Ommen. Eigenlijk is de website een voortvloeisel van ons werk in de showroom en het plezier dat we al jaren hebben van het maken van een mooie badkamer, toilet, keuken enz. 

 

In onze showroom verkopen we vloeren en alles voor badkamer en toilet. Blij waren we eigenlijk toen we enige jaren geleden merkten dat er weer wat meer kleur toegepast mocht worden. Niet alles meer zwart wit of grijs wit, nee er mag weer wat kleur in. Daar wordt je toch blij van! Door deze ontwikkeling hebben we in onze showroom, en later met deze website, ons assortiment met leuke tegeltje enorm uitgebreid. Het is zelfs een beetje verslavend want als er iets niet bestaat waar wel veel vraag naar is dan laten we het gewoon produceren. Ons eigen ontwikkelde merk zijn de Mindelo tegels.

Maar hoe begon het nou met die showroom… Na vele jaren actief te zijn geweest in de tegel- en sanitair branche ging in 2013 een lang gekoesterde wens in vervulling, een eigen showroom.  Tegelhuys Ommen biedt een ruim assortiment aan producten. Anders dan de naam doet vermoeden vindt u bij, zoals gezegd, bij ons ook alle materialen voor  een fantastische  badkamer of toilet. Naast tegels voor binnen verkopen we ook keramische tegels voor buiten. In ons magazine proberen we u een indruk te geven van producten, stijlen en materialen welke wij u kunnen laten zien. U vindt in onze showroom nog véél meer dan we u in ons magazine kunnen laten zien!

Wij heten u natuurlijk van harte welkom in onze showroom aan de Strangeweg 24 in Ommen. aangenaam

Piet Velzel

Tegelhuys Ommen